Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Pettson & Prillan

 

Sjung med Pettson & Prillan

Inträde 0-3 år Gratis 4-99år  110:-

Godis & Läsk till försäljning.

 

 

Gubben Pettson och högsta hönset Prillan, sjunger och berättar om livet på gården och i hönsgården. Underhållande teater, Svens Pettsonlåtar, upptåg och humor i en härlig blandning. Mycket sång där alla kan vara med, många tokerier och mycket skratt. För alla åldrar.

 

Medverkande:

Pettson – Sven Hedman: Sveriges mesta Pettson. Musiker och artist som har gjort alla sångerna till Bröderna Sluts populära föreställningar. Gjort sångböcker tillsammans med Sven Nordqvist.

 

Prillan –   Bengt Kyllinge: Mångsidig artist, musiker och komiker som bl.a. turnerade med Bröderna Slut i flera år som hönan Prillan och en massa andra djur.

 

Här möts de i pur lust och spelglädje.

 

”Tillsammans gjuter de medryckande liv i föreställningen och de vinner genast barnens hjärtan. Responsen från publiken är påtaglig och barnens skratt fyller lokalen påfallande ofta.” Dalarnas Tidningar

 

”Tillsammans bjöd de på mycket sång, musik och skratt. … Hönan Prillan (Bengt Kyllinge) och Pettson (Sven Hedman) har mycket musik och glädje med sig i den föreställning de satt ihop tillsammans” Dala-Demokraten

 

Hatt- och Höns-Hälsningar från

Sven Hedman, 072-727 51 55 och Bengt Kyllinge, 070-232 1234